Nešto kao reč dobrodošlice...



Kao i u fotografisanju, tako i u izboru i prikazu fotografija na stranicama pred nama, trudio sam se da na neki vedriji i lepši način istaknem one izuzetnije momente iz relativno dosadne svakodnevnice i obogatim ih fotografijom koja bi mogla gledaoca da bar nakratko odvuče na neku drugu, lepšu stranu.
Ne znam da li sam i koliko uspeo u tome, ali znam ko će znati... svako ko se zadrži na ovim mojim stranicama.

Svakom posetiocu želim da uživa na stranicama ovog Bloga bar upola koliko sam ja uživao u ideji da neke svoje lepe momente podelim sa drugima.

Претражи овај блог

Пратиоци

недеља, 6. април 2014.

Objektivom van Srbije - Miločer i nadaleko čuvena Kraljičina plaža - prelepo i preskupo, pravo zadovoljstvo sa cenom

Ležaljka, peškir, suncobran i nadzirana od strane spasilaca plaža, može li bolje?
Pa još ako je u pitanju Kraljičina plaža u Miločeru...
Verovatno može bolje negde, ali na crnogorskom primorju - teško da može bolje.
Ipak, kada u tu lepu pričicu uvedemo i detalj od 70 eura za dan za sve navedeno, shvatamo kako možda treba još jednom razmisliti o toj ideji...ili ne?
Neko mora, neko ne mora. Svejedno, to ne menja jedinstvenost i lepotu ovog rajskog dela jadranske obale.


Prelepa priroda, diskretnost uvale i tiha elegancija kojom odiše kompleks kraljevskog letnjikovca delovi su magije kojom se zaboravlja, prebrodi ili prežali surova realnost navedene dnevne karte. Ipak, Kraljičina plaža je mesto koje treba obići čak i bez kupanja ili sunčanja, to je jedan od onih događaja koji nam kompletiraju životno iskustvo i bogate riznicu svega što smo videli i doživeli na jedan sasvim jedinstven način. Iz Miločera niko ne može otići ravnodušan, i teško da se može naći osoba koja bi se zapitala - šta ću ja ovde uopšte.
Ulazak na plažu sa navedenom cenom? Ne, to je sasvim, sasvim obrnuta priča...ali, uživajmo malo u slikama, to ne košta ama-baš-ništa :)












Novi Spa centar niče stilizovan kao apsolutni deo arhitektonske celine kompleksa, jedino što nije tako star...i, nema onaj kraljevski pečat koji tako privilegovano nosi karađorđevski letnjikovac na glavnoj plaži...











Нема коментара:

Постави коментар